Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
10.5 C
Agrinio
spot_img
ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΚονγκό: Αστυνομικός σκότωσε φοιτητή επειδή δεν φορούσε μάσκα...

Κονγκό: Αστυνομικός σκότωσε φοιτητή επειδή δεν φορούσε μάσκα…

Κονγκό: Αστυνομικός σκότωσε φοιτητή επειδή δεν φορούσε μάσκαΈνας φοιτητής έπεσε νεκρός χθες Σάββατο στην Κινσάσα από πυρά αστυνομικού που τον κατηγόρησε ότι δεν φόραγε μάσκα κατά τη διάρκεια γυρίσματος βίντεο, καθώς η ΛΔ Κονγκό είναι αντιμέτωπη με τρίτο κύμα της πανδημίας του νέου κορωνοϊού.
«Ο συμφοιτητής μας Ονορέ Σαμά, σπουδαστής στο πανεπιστήμιο της Κινσάσας, γύριζε βίντεο στο πλαίσιο πρακτικής στην κωμωδία. Αστυνομικός απαίτησε να φοράει μάσκα κατά τη διάρκεια του γυρίσματος», αφηγήθηκε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο φοιτητής Πασιάν Οντιά, παρών όταν εκτυλίχθηκε το επεισόδιο.
«Παρά τις εξηγήσεις που του έδωσε και παρότι του έδειξε τη μάσκα του, ο αστυνομικός, εξοργισμένος διότι μάλλον περίμενε να του δοθούν χρήματα, τον κατηγόρησε πως πρόβαλε αντίσταση και τον πυροβόλησε εξ επαφής», πρόσθεσε.
We read it in:
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. (φώτο απο διαδίκτυο)

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

ΟΙ ΤΑΣΕΙΣ ΤΩΡΑ

- Advertisment -spot_img