Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
12.9 C
Agrinio
spot_img
ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΚΕΡΚΥΡΑ: Εντοπίστηκε σορός ηλικιωμένου – Αγνοούταν εδώ και 8 ημέρες...

ΚΕΡΚΥΡΑ: Εντοπίστηκε σορός ηλικιωμένου – Αγνοούταν εδώ και 8 ημέρες…

Ένα τραγικό περιστατικό έλαβε χώρα στην Κέρκυρα, όταν εντοπίστηκε η σορός ενός ηλικιωμένου σε δύσβατο σημείο. Φέρεται πως πρόκειται για έναν 82χρονο άνδρα που έπασχε από άνοια.
Στο σημείο επιχείρησαν 10 πυροσβέστες με διασωστικό σκύλο της 6ης ΕΜΑΚ, καθώς και δυνάμεις από εθελοντές, την πολιτική προστασία του δήμου Βόρειας Κέρκυρας και δυνάμεις της αστυνομίας.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άτυχος άνδρας είχε φύγει από το σπίτι του στις 23 του μήνα και από τότε οι οικείοι του δεν είχαν καμία επικοινωνία μαζί του.
Πριν από τέσσερις ημέρες είχε σημάνει silver alert για τον εντοπισμό του. Τελικά, εντοπίστηκε 3 χλμ μακριά από το σπίτι του στην Κέρκυρα σε ένα δύσβατο σημείο με πυκνή βλάστηση.
Ο ηλικιωμένος φέρεται ότι μπήκε στο σημείο και εγκλωβίστηκε εκεί.
Στο σημείο έσπευσε ιατροδικαστής.

We read it in:
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ’ ανάγκην με την άποψη του kidiesnews.gr (φώτο απο διαδίκτυο).

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

ΟΙ ΤΑΣΕΙΣ ΤΩΡΑ

- Advertisment -spot_img