Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
9.1 C
Agrinio
spot_img
ΑρχικήANIMAL DEATHSΚαστοριά: Βασάνισαν και ακρωτηρίασαν αλεπού – Πέθανε από αιμορραγία...

Καστοριά: Βασάνισαν και ακρωτηρίασαν αλεπού – Πέθανε από αιμορραγία…

Μια αλεπού βρέθηκε σήμερα ακρωτηριασμένη και σε ημιθανή κατάσταση στην Καστοριά.
Ο αντιπρόεδρος της Εταιρείας Προστασίας Περιβάλλοντος και Σταθμού Περίθαλψης Άγριων Ζώων, Νίκος Παναγιωτόπουλος έφτασε στο σημείο όπου βρισκόταν το τραυματισμένο ζώο, έξω από τους Μανιάκους Καστοριάς, μετά από τηλεφωνική καταγγελία.
Το ζώο ήταν ήδη νεκρό και μάλιστα όπως διαπιστώθηκε με βάναυσο τρόπο, καθώς ο δράστης ή οι δράστες, αφού πρώτα φέρονται να αιχμαλώτισαν την αλεπού στη συνέχεια την ακρωτηρίασαν, κόβοντας τα πόδια της, με αποτέλεσμα να καταλήξει από αιμορραγία μέσα σε φριχτούς πόνους.
«ΔΕΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΣ ΝΟΥΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΓΡΙΟΤΗΤΑ. ΤΟ ΖΩΟ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΚΕ ΑΓΡΙΑ ΠΡΙΝ ΠΕΘΑΝΕΙ. ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΡΑΥΜΑ ΑΠΟ ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟ, ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΕΠΙΠΟΛΑΙΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΩ ΓΝΑΘΟ, ΑΠΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΑΤΩΣΑΝ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΤΟΥ. ΔΕΝ ΠΕΘΑΝΕ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟ» ΤΟΝΙΖΕΙ ΣΤΟ GRTIMES O ΝΙΚΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ.
«Ο άνθρωπος, αν μπορεί να είναι ”άνθρωπος” αυτός που το έκανε -δεν ξέρω αν είχε και συνεργούς- αιχμαλώτισε το ζώο και στη συνέχεια του έκοψε τα πόδια. Η αλεπού πέθανε από ακατάσχετη αιμορραγία και αυτό συνέβη σήμερα. Εγώ όταν έφτασα εκεί, βρήκα το ζώο ζεστό που σημαίνει ότι μόλις είχε καταλήξει. Το πήρα, το έθαψα, αλλά ακόμη δεν μπορώ να διανοηθώ το τι μπορεί να κάνει το ανθρώπινο χέρι» προσθέτει.
Να σημειωθεί ότι ο αντιπρόεδρος της Εταιρείας Προστασίας Περιβάλλοντος κλήθηκε στο σημείο, όταν διερχόμενη κοπέλα που έκανε βόλτα με τα σκυλιά της, εντόπισε την αλεπού αιμόφυρτη και σε κακή κατάσταση.
We read it in:
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ’ ανάγκην με την άποψη του kidiesnews.gr (φώτο απο διαδίκτυο).

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

ΟΙ ΤΑΣΕΙΣ ΤΩΡΑ

- Advertisment -spot_img