Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
9.6 C
Agrinio
spot_img
ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΚΑΝΑΔΑΣ: Τον μαχαίρωσε μέχρι θανάτου επειδή του ζήτησε να μην κάνει ηλεκτρονικό...

ΚΑΝΑΔΑΣ: Τον μαχαίρωσε μέχρι θανάτου επειδή του ζήτησε να μην κάνει ηλεκτρονικό τσιγάρο (Πολύ σκληρό βίντεο)

Ένα απίστευτης βιαιότητας βίντεο έρχεται από τον Καναδά. Ένας 32χρονος μαχαίρωσε μέχρι θανάτου έναν 37χρονο έξω από γνωστή αλυσίδα με καφετέριες παγκοσμίως επειδή του ζήτησε να σταματήσει να κάνει ηλεκτρονικό τσιγάρο.
Στο βίντεο που ακολουθεί, ο 32χρονος Ιντερτίπ Σινγκ Γκόσα χτυπάει με το μαχαίρι που έχει στην κοιλιά τον 37χρονο ο οποίος ήταν έξω από το κατάστημα, και περίμενε τη μνηστή του. Στον χώρο ήταν η τρίχρονη κόρη του 37χρονου για την οποία ζήτησε από τον 32χρονο να σταματήσει να κάνει ηλεκτρονικό τσιγάρο.
Η απάντησή του; Ο 32χρονος βγάζει το μαχαίρι και αρχίσει να φέρει «χτυπήματα» στην κοιλιά του 37χρονου.
Η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη του 32χρονου, με την οικογένεια του θανόντος να ζητάει από την αστυνομία να μετατρέψει την κατηγορία σε ανθρωποκτονία α’ βαθμού υποστηρίζοντας ότι ο δράστης είχε πρόθεση.

ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΈΧΕΙ ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

 

 

We read it in:
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ’ ανάγκην με την άποψη του kidiesnews.gr (φώτο απο διαδίκτυο).

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

ΟΙ ΤΑΣΕΙΣ ΤΩΡΑ

- Advertisment -spot_img