Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
14.6 C
Agrinio
spot_img
ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΚαλαμπάκα: Παρέσυρε και σκότωσε τη γυναίκα του με το αγροτικό...

Καλαμπάκα: Παρέσυρε και σκότωσε τη γυναίκα του με το αγροτικό…

Τραγωδία σε λαϊκή στην Καλαμπάκα: Παρέσυρε και σκότωσε τη γυναίκα του με το αγροτικό - Ο ίδιος ισχυρίστηκε κόλλησε το γκάζι, με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να πάρει την κατηφόρα, να παρασύρει τη σύζυγό του και άλλα τρία άτομαΤραγωδία σημειώθηκε σε λαϊκή αγορά στην Καλαμπάκα, το μεσημέρι της Παρασκευής (21.10.2022), όταν παραγωγός παρέσυρε και σκότωσε τη γυναίκα του με το αγροτικό του.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, όλα έγιναν όταν πήρε το αγροτικό του για να φορτώσει τα προϊόντα που απέμειναν στον πάγκο του. Ωστόσο όπως ο ίδιος ισχυρίστηκε κόλλησε το γκάζι, με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να πάρει την κατηφόρα, να παρασύρει την σύζυγό του και άλλα τρία άτομα. Η άτυχη 80χρονη έχασε τη ζωή της, ενώ άλλοι τρεις άνθρωποι τραυματίστηκαν.
Ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ μετέφεραν την άτυχη γυναίκα, καθώς και τους τρεις τραυματίες στο Νοσοκομείο των Τρικάλων.
We read it in:
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ’ ανάγκην με την άποψη του kidiesnews.gr (φώτο απο διαδίκτυο).

 

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

ΟΙ ΤΑΣΕΙΣ ΤΩΡΑ

- Advertisment -spot_img