Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
25.7 C
Agrinio
spot_img
ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΙράν: Αποκεφάλισε τον αδερφό του γιατί ήταν ομοφυλόφιλος και δεν ήθελα να...

Ιράν: Αποκεφάλισε τον αδερφό του γιατί ήταν ομοφυλόφιλος και δεν ήθελα να πάει στρατό…

Ένας 20χρονος άνδρας από το Ιράν δολοφονήθηκε από μέλη της οικογένειας του, μόλις εκείνα αντιλήφθηκαν πως ο στρατός τον εξαιρούσε λόγω των σεξουαλικών του προτιμήσεων.
Σύμφωνα με όσα αναφέρει η Daily Mail, ο 20χρονος Ιρανός είχε κάνει αίτηση απαλλαγής από το στρατό επειδή ήταν gay και ήθελε να ζησει με τον σύντροφό του στην Τουρκία.
Η απαντητική επιστολή του στρατού που ανέφερε πως ο νεαρός άνδρας απαλλάσσεται λόγω «ασεβών σεξουαλικών πρακτικών», έπεσε στα χέρια του αδερφού του, ο οποίος ως εκείνη την ώρα αγνοούσε τον σεξουαλικό προσανατολισμό του αδερφού του.
Λίγες ώρες αργότερα και ενώ είχε οργανώσει το έγκλημα στο μυαλό του, ο 20χρονος μίλησε με τον αδερφό του, και του είπε πως τον ψάχνει ο πατέρας τους. Όταν αυτός εμφανίστηκε στο σπίτι, βρήκε συγκεντρωμένους τον αδερφό του και τα ξαδέρφια του.
Ο 20χρονος δεν κατάφερε να αντιδράσει και αφού τον δολοφόνησαν και τον αποκεφάλισαν, έριξαν το άψυχο σώμα του δίπλα σε ένα δέντρο.
Σύμφωνα με τι ίδιο δημοσίευμα, ο αδελφός του 20χρονου κάλεσε τη μητέρα τους και της ανακοίνωσε που να πάει να βρει το πτώμα του παιδιού της.
Η ομοφυλοφιλία στο Ιράν είναι παράνομη και μπορεί να τιμωρηθεί με ισόβια φυλάκιση ή ακόμα και θάνατο.
We read it in:
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. (φώτο απο διαδίκτυο).

 

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

ΟΙ ΤΑΣΕΙΣ ΤΩΡΑ

- Advertisment -spot_img