Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
12.9 C
Agrinio
spot_img
ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΘρίλερ με κρανίο που εντοπίστηκε στη Νέα Μηχανιώνα...

Θρίλερ με κρανίο που εντοπίστηκε στη Νέα Μηχανιώνα…

Συναγερμός έχει σημάνει στις Αστυνομικές Αρχές έπειτα τον εντοπισμό ενός ανθρώπινου κρανίου κοντά στη Νέα Μηχανιώνα.
​Ο εντοπισμός ξύπνησε άσχημες μνήμες, ενώ πολλοί έχουν συνδέσει την υπόθεση με την αγνοούμενη μητέρας από τη Νέα Μηχανιώνα.
Να υπενθυμιστεί πως, τμήμα του κρανίου εντόπισε περιπατητής σε παραθαλάσσια περιοχή στο Αγγελοχώρι και ειδοποίησε λιμενικό και αστυνομία.
Κάτοικοι της περιοχής μιλούν στην εκπομπή για αυτό το εύρημα και αναφέρονται στην υπόθεση της αγνοούμενης μητέρας από τη Νέα Μηχανιώνα.
Η παλαιότητα του ευρήματος «δείχνει» αγνοούμενο αρκετών χρόνων και για το λόγο αυτό θα εξεταστεί από την ιατροδικαστική του Πανεπιστημίου Αθηνών.
Με το που εντοπίστηκε το κρανίο, ήρθαν στην επιφάνεια παλαιές υποθέσεις που απασχόλησαν τις Αρχές στην ευρύτερη περιοχή. Πρώτη αυτή της Άννας Δεμερτζή, της 49χρονης μητέρας που χάθηκε μυστηριωδώς τα ξημερώματα της 8ης Οκτωβρίου 2004, ενώ πήγαινε στη δουλειά της.
Ο Χρήστος Ράμος, πρόεδρος των Εθελοντών Διασωστών, αναφέρει ότι το μακάβριο εύρημα βρισκόταν «καρφωμένο» στην άμμο και αποκαλύφθηκε λόγω της άμπωτης, της πτώσης δηλαδή της στάθμης της θάλασσας.

We read it in:https://agrinio24.gr
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. (φώτο απο διαδίκτυο)

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

ΟΙ ΤΑΣΕΙΣ ΤΩΡΑ

- Advertisment -spot_img