Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
9.1 C
Agrinio
spot_img
ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΘλίψη στο Αγρίνιο για το θάνατο του ραδιοφωνικού παραγωγού Γιώργου Ψιλιώτη...

Θλίψη στο Αγρίνιο για το θάνατο του ραδιοφωνικού παραγωγού Γιώργου Ψιλιώτη…

Θλίψη στο Αγρίνιο για το θάνατο του ραδιοφωνικού παραγωγού Γιώργου ΨιλιώτηΘλίψη προκάλεσε στο Αγρίνιο η είδηση του θανάτου του γνωστού ραδιοφωνικού παραγωγού Γιώργου Ψιλιώτη.
«Έφυγε» σε ηλικία 75 ετών καθώς αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας.
O Γιώργος Ψιλιώτης γεννήθηκε στη Νέα Ιωνία Βόλου, το 1946 από γονείς πρόσφυγες της Μικράς Ασίας και άκουγε μουσική απ’ την ηλικία των 8 χρόνων.
Άρχισε να αγοράζει δίσκους 45 στροφών απ’ το 1964 με αποτέλεσμα σήμερα η δισκοθήκη του να έχει χιλιάδες απ’ αυτά τα μαγικά σαρανταπενταράκια. Από το 1969 άρχισε να μαζεύει δίσκους 33 στροφών από όλα τα είδη της μουσικής.
Ήταν από τους μεγαλύτερους συλλέκτες δίσκων βινυλίου στην Ελλάδα και η τεράστια δισκοθήκη του αριθμεί περίπου 60.000 δίσκους απ’ τις 33 στροφές αλλά και σπάνια δισκάκια των 78 και 45 στροφών.
Αγαπήθηκε και καταξιώθηκε απ’ τη συχνότητα του «Αγρίνιο 937», όπου είχε την επιμέλεια αξιόλογων εκπομπών («Όταν ο ήχος μας αγγίζει», «Ρεμπέτικα και άλλα», «Τζαζ στον 9,37», «Η καλή μουσική ποτέ δεν πεθαίνει»).


We read it in:
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. (φώτο απο διαδίκτυο)

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

ΟΙ ΤΑΣΕΙΣ ΤΩΡΑ

- Advertisment -spot_img