Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
17.4 C
Agrinio
spot_img
ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Νεκρός 30χρονος που έπεσε στον φωταγωγό της πολυκατοικίας...

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Νεκρός 30χρονος που έπεσε στον φωταγωγό της πολυκατοικίας…

Τραγική κατάληξη είχε η πτώση του 30χρονου άνδρα σε φωταγωγό πολυκατοικίας στη Τούμπα Θεσσαλονίκης, το πρωί της Πέμπτης, καθώς έχασε τη ζωή του.
Ο άτυχος νεαρός έπεσε στο κενό από το μπαλκόνι του 3ου ορόφου και κατέληξε στον φωταγωγό της πολυκατοικίας. Οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο απέκλεισαν το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας. Οι μαρτυρίες κατοίκων της περιοχής, στην Τούμπα, μαζί με τις εικόνες από τα όσα εκτυλίχθηκαν λίγο μετά τις 09.00 πλαισιώνουν το τραγικό συμβάν που έχει συγκλονίσει μια ολόκληρη περιοχή.
Προσπάθησε να σώσει τη γάτα του
Κάτοικοι της περιοχής ανέφεραν ότι ο 30χρονος έπεσε στο κενό σε μια προσπάθεια να σώσει τη γάτα του. Όπως έλεγε μια γυναίκα, που υποστήριζε ότι είχε οπτική επαφή, είδε τον 30χρονο να πλησιάζει και ξαφνικά να χάνει την ισορροπία του και να πέφτει στο κενό. Ο θάνατός του, ήταν σύμφωνα με πληροφορίες ακαριαίος.
We read it in:
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ’ ανάγκην με την άποψη του kidiesnews.gr (φώτο απο διαδίκτυο).

 

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

ΟΙ ΤΑΣΕΙΣ ΤΩΡΑ

- Advertisment -spot_img