Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
26.8 C
Agrinio
spot_img
ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΘεσσαλονίκη: Πέθανε ξαφνικά ο γνωστός γιατρός, Γιώργος Σεβλιάδης...

Θεσσαλονίκη: Πέθανε ξαφνικά ο γνωστός γιατρός, Γιώργος Σεβλιάδης…

Έφυγε ξαφνικά από το ζωή ο Γιώργος Σεβλιάδης πλαστικός χειρουργός, που ασκούσε το ιατρικό επάγγελμα στη Θεσσαλονίκη, έχοντας στο ενεργητικό του πάνω από 6000 εγχειρήσεις, εργαζόμενος τον Νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς» Θεσσαλονίκης και συνεργαζόμενος με το Ιατρικό Διαβαλκανικό Κέντρο Θεσσαλονίκης.
Παράλληλα, ο Γιώργος Σεβλιάδης δραστηριοποιήθηκε επαγγελματικά για χρόνια στην Πιερία, όχι με την ειδικότητα του γιατρού αλλά του επιχειρηματία καθώς με τη σύζυγό του Έλενα Παπαχρήστου είναι ιδιοκτήτες της ξενοδοχειακής αλυσίδας Rea Hotels Group.
Η εταιρία διαθέτει στο portfolio της το πολυτελές ξενοδοχειακό συγκρότημα Dion Palace Resort & Spa Center στην περιοχή Γρίτσα Λιτοχώρου και το τεσσάρων αστέρων Olympian Bay Resort στην Λεπτοκαρυά Πιερίας.
Άτομο ανήσυχο, γεμάτο ιδέες, έδωσε έναν άλλο αέρα στον ξενοδοχειακό τομέα του Νομού Πιερίας. Τολμηρός και καινοτόμος, παρακολουθούσε εκ του σύνεγγυς τις εξελίξεις τόσο στον ιατρικό όσο και τον ξενοδοχειακό τομέα και δεν δίσταζε να υλοποιεί αυτά που σχεδίαζε.
We read it in:
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. (φώτο απο διαδίκτυο).

 

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

ΟΙ ΤΑΣΕΙΣ ΤΩΡΑ

- Advertisment -spot_img