Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
16.3 C
Agrinio
spot_img
ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΘανατηφόρο τροχαίο στη Φωκίδα – Δύο νεκροί από σφοδρή μετωπική στην Ιτέας-Ναύπακτου...

Θανατηφόρο τροχαίο στη Φωκίδα – Δύο νεκροί από σφοδρή μετωπική στην Ιτέας-Ναύπακτου…

Δύο ΙΧ συγκρούστηκαν το πρωί της Δευτέρας στην Εθνική Οδό Ιτέας – Ναυπάκτου, κοντά στη Βίδαβη – Καλά στην υγεία της είναι η οδηγός του ενός οχήματος που ενεπλάκη στη σύγκρουση.
Μετωπική σύγκρουση ανάμεσα σε δύο ΙΧ οχήματα σημειώθηκε νωρίτερα το πρωί της Δευτέρας στην Εθνική Οδό Ιτέας – Ναυπάκτου, κοντά στη Βίδαβη.
Η σύγκρουση ήταν ιδιαίτερα σφοδρή, με αποτέλεσμα να βρουν τραγικό θάνατο ο οδηγός του ενός εκ των δύο οχημάτων, με καταγωγή από τη Φωκίδα, και μία γυναίκα συνεπιβάτης του ίδιου οχήματος, με καταγωγή από Βοιωτία.
Στο σημείο του δυστυχήματος έσπευσαν άνδρες της Πυροσβεστικής για τον αναγκαίο απεγκλωβισμό, της τροχαίας, καθώς και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.
We read it in:
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ’ ανάγκην με την άποψη του kidiesnews.gr (φώτο απο διαδίκτυο).

 

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

ΟΙ ΤΑΣΕΙΣ ΤΩΡΑ

- Advertisment -spot_img