Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
13.5 C
Agrinio
spot_img
ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΗ οικογένεια της ΕΡΤ αποχαιρετά τον Γιώργο Νερούτσο...

Η οικογένεια της ΕΡΤ αποχαιρετά τον Γιώργο Νερούτσο…

Η Ελληνική Ραδιοφωνία και η οικογένεια της ΕΡΤ αποχαιρετά με θλίψη έναν από τους εκλεκτούς συναδέλφους, μια από τις πιο χαρακτηριστικές φωνές στα μικρόφωνα της ΕΡΑ.
Ο δημοσιογράφος και μουσικός παραγωγός Γιώργος Νερούτσος έφυγε από τη ζωή την Τετάρτη (16/2), σε ηλικία 66 ετών, ανήμερα των γενεθλίων του. Νοσηλευόταν το τελευταίο χρονικό διάστημα στο ιδιωτικό θεραπευτήριο Ερρίκος Ντυνάν, στο οποίο είχε εισαχθεί έχοντας υποστεί βαρύ εγκεφαλικό επεισόδιο.
Ο Γιώργος Νερούτσος εργαζόταν στην ΕΡΤ και στην Ελληνική Ραδιοφωνία από το 1985, κάνοντας μουσικές και ενημερωτικές εκπομπές στο Δεύτερο Πρόγραμμα, στη Φωνή της Ελλάδας και στο Πρώτο Πρόγραμμα. Υπηρέτησε πιστά το ελληνικό λαϊκό τραγούδι έχοντας ως κρυφή αγάπη το ροκ. Παλαιότερα είχε εργαστεί και σε ιδιωτικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, υπήρξε από τα ιδρυτικά μέλη του ραδιοφωνικού σταθμού Ρυθμός 94.9 του ομίλου Αντέννα, ενώ έκανε μουσικές εκπομπές στο ραδιοφωνικό σταθμό Ant1 Radio.
Ο αείμνηστος συνάδελφος διακρινόταν για τον επαγγελματισμό και τη σεμνότητά του, τη συναδελφικότητα και την προσφορά του που θα μείνει στη μνήμη όλων όσοι τον γνώρισαν και συνεργάστηκαν μαζί του. Αξέχαστες θα μείνουν επίσης οι πολύωρες εορταστικές εκπομπές και τα ραδιοφωνικά αφιερώματα που έκανε μαζί με άλλους παραγωγούς της ΕΡΑ σε όλες τις μεγάλες γιορτές, ανοίγοντας τα μικρόφωνα στις Ελληνίδες και στους Έλληνες απανταχού της γης.
Ο Γιώργος Νερούτσος γεννήθηκε στην Αθήνα το 1956 και φοίτησε στο Α’ Πρότυπο Αθήνας στην Πλάκα. Ήταν παντρεμένος και είχε αποκτήσει μια κόρη.
We read it in:
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ’ ανάγκην με την άποψη του kidiesnews.gr (φώτο απο διαδίκτυο).

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

ΟΙ ΤΑΣΕΙΣ ΤΩΡΑ

- Advertisment -spot_img