Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
12.4 C
Agrinio
spot_img
ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΗΠΑ: Νεκρή βρέθηκε η ηθοποιός πέντε ημέρες μετά την εξαφάνισή της...

ΗΠΑ: Νεκρή βρέθηκε η ηθοποιός πέντε ημέρες μετά την εξαφάνισή της…

Νεκρή βρέθηκε η ηθοποιός πέντε ημέρες μετά την εξαφάνισή τηςΝεκρή στο Λος Άντζελες, μέρες μετά την εξαφάνισή της βρέθηκε η γνωστή τηλεοπτική ηθοποιός Λίντσεϊ Πέρλμαν.
Η τηλεοπτική ηθοποιός, τα ίχνη της οποίας είχαν χαθεί στις 13 Φεβρουαρίου στη λεωφόρο North Mariposa Avenue στο Λος Άντζελες βρέθηκε νεκρή το πρωί της Παρασκευής, ανακοίνωσε η αστυνομία.
Η Λίντσεϊ Πέρλμαν είχε γίνει γνωστή για τη δουλειά της σε τηλεοπτικές σειρές όπως το «Chicago Justice» το «Empire» και το «General Hospital»
«Δεν επέστρεψε στο σπίτι της και κανείς δεν την έχει δει ή ακούσει από τότε», δήλωσαν οι αστυνομικοί την Τετάρτη, ζητώντας τη βοήθεια του κοινού για τον εντοπισμό της.
Τα αίτια θανάτου της 43χρονης Πέρλμαν δεν έχουν γίνει γνωστά, αλλά ο θάνατός της επιβεβαιώθηκε από το αστυνομικό τμήμα του Λος Άντζελες και από την ξαδέρφη της, Σαβάνα Πέρλμαν.

We read it in:
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ’ ανάγκην με την άποψη του kidiesnews.gr (φώτο απο διαδίκτυο).

 

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

ΟΙ ΤΑΣΕΙΣ ΤΩΡΑ

- Advertisment -spot_img