Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
18.5 C
Agrinio
spot_img
ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΗλεία: Βρέθηκε πτώμα άνδρα μέσα στο σπίτι του...

Ηλεία: Βρέθηκε πτώμα άνδρα μέσα στο σπίτι του…

Είχαν να τον δουν 2 χρόνια – Το πτώμα άνδρα σε προχωρημένη αποσύνθεση, βρέθηκε το μεσημέρι, στον πρώτο όροφο σπιτιού, στο Βούναργο της Ηλείας.
Πρόκειται για έναν 88χρονο, τον οποίο σύμφωνα με το Patrisnews, εντόπισαν τα παιδιά του. Κάτοικοι της περιοχής είπαν ότι είχαν τουλάχιστον δύο χρόνια να δουν τον πρώην αστυνομικό.
Ο 88χρονος, δεν είχε επαφές, ούτε με τα παιδιά, ούτε με τον αδερφό του (η σύζυγός του δεν βρίσκεται στην ζωή). Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως ο αδερφός του είναι μόνιμος κάτοικος εξωτερικού και τα παιδιά του μένουν εκτός Ηλείας. Κανείς τους δεν είχε επικοινωνία μαζί του εδώ και σχεδόν τέσσερα χρόνια!
Αυτές τις μέρες, τόσο ο αδερφός, όσο και τα παιδιά του πρώην αστυνομικού, βρίσκονταν στην περιοχή για δουλειές. Όταν, με την βοήθεια κλειδαρά, άνοιξαν τον πρώτο όροφο του σπιτιού (σ.σ. ο αδερφός του πρώην αστυνομικού όταν έρχεται στην Ελλάδα, διαμένει στο ισόγειο), βρήκαν την σορό του 88χρονου στο πάτωμα του σαλονιού.
Στο οίκημα πήγαν αμέσως αστυνομικοί που ανέλαβαν τις έρευνες.

We read it in:
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ’ ανάγκην με την άποψη του kidiesnews.gr (φώτο απο διαδίκτυο).

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

ΟΙ ΤΑΣΕΙΣ ΤΩΡΑ

- Advertisment -spot_img