Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
9.6 C
Agrinio
spot_img
ΑρχικήANIMAL DEATHSΔελφίνι εντοπίστηκε νεκρό στη Χαλκιδική...

Δελφίνι εντοπίστηκε νεκρό στη Χαλκιδική…

Δελφίνι εντοπίστηκε νεκρό στη ΧαλκιδικήΈνα δελφίνι εντόπισαν λουόμενοι στα Νέα Πλάγια της Χαλκιδικής να πλέει κοντά στη ακτή. Όταν προσέγγισαν στο σημείο, διαπίστωσαν ότι ήταν νεκρό.
Το περιστατικό συνέβη το απόγευμα του Σαββάτου, αναφέρει το GrTimes, την ώρα που η παραλία ήταν γεμάτη κόσμο.
Μετά από λίγη ώρα, στο σημείο που εντοπίστηκε το νεκρό δελφίνι, έφτασαν άντρες του λιμενικού Νέων Μουδανιών, όπου και ενημέρωσαν τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Καθαριότητας για το συμβάν.
Το νεκρό δελφίνι περισυλλέχθηκε το πρωί της Κυριακής.
Σύμφωνα με το GRTimes.gr ο αντιδήμαρχος Δημοτικής Ενότητας Τρίγλιας του Δήμου Νέας Προποντίδας Γιάννης Καραπανταζής, ο ίδιος ενημερώθηκε από τη λιμενική αρχή στις 9 το βράδυ του Σαββάτου (20/8).
«Το περισυλλέξαμε σήμερα (Κυριακή 21/8) στις 8 το πρωί, με ένα μηχάνημα του δήμου και έναν εργάτη» αναφέρει στο GRTimes.gr ο κ. Καραπανταζής διευκρινίζοντας ότι κατόπιν εντολής του λιμενικού τμήματος «βοηθάμε σε τέτοιες περιπτώσεις».
Το νεκρό δελφίνι σύμφωνα με το GRTimes.gr δεν ήταν κακοποιημένο, ούτε σε αποσύνθεση. Σύμφωνα δε με εκτιμήσεις, ήταν λίγο μεγαλύτερο από ένα μέτρο και ζύγιζε περίπου 60 κιλά. Το δελφίνι θάφτηκε σε ένα σημείο που υπάρχει για τέτοιες περιπτώσεις κοντά στη Νέα Τρίγλια.
Όπως δηλώνει ο αντιδήμαρχος Δημοτικής Ενότητας Τρίγλιας του δήμου Νέας Προποντίδας Γιάννης Καραπανταζής, «στα οκτώ χρόνια θητείας μου, τέτοιο περιστατικό με νεκρό δελφίνι μου έχει συμβεί άλλες δυο φορές».
We read it in:
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ’ ανάγκην με την άποψη του kidiesnews.gr (φώτο απο διαδίκτυο).

 

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

ΟΙ ΤΑΣΕΙΣ ΤΩΡΑ

- Advertisment -spot_img