Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
10.5 C
Agrinio
spot_img
ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΒραζιλία: Νεκρός οπαδός μετά από επεισόδια στο Σάο Πάολο...

Βραζιλία: Νεκρός οπαδός μετά από επεισόδια στο Σάο Πάολο…

Επεισόδια μετά τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων/AP Photo/Marcelo ChelloΈνας άνθρωπος έχασε τη ζωή του μετά τα επεισόδια που σημειώθηκαν στο Σάο Πάολο μετά την ήττα της Παλμέϊρας από την Τσέλσι με 2-1 (παρ. κ.α. 1-1), στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων, που διεξήχθη στο Άμπου Ντάμπι.
Ο 35χρονος άνδρας σκοτώθηκε όταν δέχτηκε σφαίρα στο στήθος, ενώ υπέκυψε στα τραύματά του, μετά την διακομιδή του στο νοσοκομείο.
Χιλιάδες οπαδοί της Παλμέιρας, μεταξύ των οποίων οικογένειες με τα παιδιά τους, είχαν συγκεντρωθεί το απόγευμα κοντά στο γήπεδο της αγαπημένης τους ομάδας, στα δυτικά της βραζιλιάνικης μεγαλούπολης, για να παρακολουθήσουν τον αγώνα από την τηλεόραση, ενώ τα επεισόδια έληξαν, με την παρέμβαση ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων.

We read it in:
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ’ ανάγκην με την άποψη του kidiesnews.gr (φώτο απο διαδίκτυο).

 

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

ΟΙ ΤΑΣΕΙΣ ΤΩΡΑ

- Advertisment -spot_img