Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
20.7 C
Agrinio
spot_img
ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΒΟΛΟΣ: Σοκ από την αυτοκτονία εκπαιδευτικού...

ΒΟΛΟΣ: Σοκ από την αυτοκτονία εκπαιδευτικού…

Σοκ και απέραντη θλίψη προκάλεσε η αυτοκτονία ενός 65χρονου, ιδιαίτερα γνωστού στην τοπική κοινωνία, ο οποίος αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή του με απαγχονισμό.
Το άψυχο σώμα του, μέσα στο σπίτι του στη Μακρινίτσα, σύμφωνα με τον Ταχυδρόμο, εντόπισε ο γιος του, προχθές λίγο μετά τις 10 το βράδυ. Ακολούθησαν συγκλονιστικές στιγμές, καθώς οι αγωνιώδεις φωνές του γιου του ακούστηκαν στη γειτονιά, που καλούσε σε βοήθεια.
Ήταν πολύ γνωστός στην τοπική κοινωνία
Καταφέρνοντας να διατηρήσει την ψυχραιμία του ειδοποίησε το ΕΚΑΒ, ενώ περιμένοντας το ασθενοφόρο, μαζί με γείτονες οι οποίοι έσπευσαν στο σπίτι, πήρε αγκαλιά τον πατέρα του και τον κατέβασε από το καλντερίμι στο πάρκινγκ του χωριού, ώστε να μην υπάρξει καμία καθυστέρηση παραλαβής του, όταν θα έφταναν οι διασώστες.
Ταυτόχρονα, το παιδί του έκανε απέλπιδες προσπάθειες για να ανακτήσει τις αισθήσεις του και να τον κρατήσει στη ζωή. Δυστυχώς ήταν ήδη αργά. Η σορός του μεταφέρθηκε στο Αχιλλοπούλειο Νοσοκομείο Βόλου, ενώ παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.
Η αναγγελία του θανάτου «πάγωσε» την τοπική κοινωνία. Δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια που τον οδήγησαν στην αυτοχειρία. Όλοι δεν μπορούσαν να πιστέψουν αυτό που συνέβη, για έναν ιδιαίτερα δραστήριο άνθρωπο, σύμφωνα με όλους όσοι τον γνώριζαν. Ήταν πολύ γνωστός, τόσο μέσα από την επαγγελματική του ιδιότητα, ως εκπαιδευτικός, όσο και από την ενασχόλησή του με τους αθλητικούς χώρους.
Η κηδεία του θα γίνει αύριο Τρίτη στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Μακρινίτσας.
We read it in:
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ’ ανάγκην με την άποψη του kidiesnews.gr (φώτο απο διαδίκτυο).

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

ΟΙ ΤΑΣΕΙΣ ΤΩΡΑ

- Advertisment -spot_img