Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
11.3 C
Agrinio
spot_img
ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΑχαΐα: Ξεθάβουν νεκρούς για να περάσει δρόμος...

Αχαΐα: Ξεθάβουν νεκρούς για να περάσει δρόμος…

Απίστευτες σκηνές στην Αχαΐα: Ξεθάβουν νεκρούς για να περάσει δρόμος!Αυτό που συμβαίνει στα Καμίνια Αχαΐας δεν έχει προηγούμενο! Στο νεκροταφείο της περιοχής ξεθάβουν τους νεκρούς προκειμένου να περάσει δρόμος, καθώς δεν βρέθηκε άλλη λύση.
Όπως αναφέρει στο Pelop, η Αγγελική Ανυφαντή, γνωστή δημοσιογράφος και χήρα του εκδότη Γιώργου Σπαθαράκη, του οποίου ο τάφος βρίσκεται στο Κοιμητήριο της περιοχής, η Εκκλησία είχε καταπατήσει δημόσιο χώρο και το αρμόδιο υπουργείο αρνήθηκε μια τεχνική λύση για να μείνει ανέπαφο το νεκροταφείο.
«Σκηνές αρχαίας τραγωδίας εκτυλίσσονται τις τελευταίες ημέρες στο Κοιμητήριο των Καμινίων Αχαΐας. Μάνες ξανακηδεύουν τα παιδιά τους, οικογένειες ξανακηδεύουν τους αγαπημένους τους…ο πόνος και η θλίψη περισσεύουν. Αρνήθηκαν τεχνική λύση που θα άφηνε ανέπαφο το Κοιμητήριο. Τις πράξεις αυτές , ευλόγησε και ο Μητροπολίτης!!!», τονίζει.
Μάλιστα, η Αγγελική Ανυφαντή, ανέβασε και χαρακτηριστικές φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.


We read it in:
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ’ ανάγκην με την άποψη του kidiesnews.gr (φώτο απο διαδίκτυο).

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

ΟΙ ΤΑΣΕΙΣ ΤΩΡΑ

- Advertisment -spot_img