Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
25.7 C
Agrinio
spot_img
ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΑυτοκτόνησε 46χρονος συμβολαιογράφος, έπεσε από το μπαλκόνι κρατώντας την εικόνα της Παναγίας...

Αυτοκτόνησε 46χρονος συμβολαιογράφος, έπεσε από το μπαλκόνι κρατώντας την εικόνα της Παναγίας…

Αυτοκτόνησε 46χρονος στο Βόλο, το βράδυ του Σαββάτου, κάνοντας βουτιά θανάτου από το μπαλκόνι του δευτέρου ορόφου της πολυκατοικίας που έμενε.
Το περιοστατικό σημειώθηκε στη διασταύρωση των οδών Τσοποτού και Ζαγοράς, κοντά στο ξενοδοχείο “Ξενία”, την ώρα που αρκετός κόσμος έκανε την βόλτα του στην περιοχή, όπως κάθε μέρα, καθώς το σημείο είναι πολυσύχναστο.
Πρόκειται για τον Φίλιππο Κόντα, γνωστό συμβολαιογράφο του Βόλου, ο οποίος ήταν παντρεμένος με δικηγόρο και έχουν αποκτήσει ένα ανήλικο παιδί.
Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες ήταν πολύ αγαπητός στους συναδέλφους του, καθώς ήταν προσεκτικός στην εργασία του, επιμελής και είχε έντονη δραστηριότητα στις συμβολαιογραφικές ομάδες, δίνοντας πληροφορίες και συμβουλές στους συναδέλφους του. Το συμβολαιογραφικό του γραφείο βρισκόταν στο κέντρο του Βόλου, στην οδό Τοπάλη 18Α.
Με την οικογένειά του ήταν πολύ αγαπημένος και πάντοτε ήταν χαμογελαστός. Δεν είχε κάποιο πρόβλημα υγείας, ούτε φαινόταν να τον απασχολεί κάτι, γι’ αυτό κανένας δεν μπορεί να σκεφτεί τους λόγους που τον ώθησαν να βάλει τέρμα στη ζωή του.
Ο 46χρονος δεν άφησε κάποιο ιδιόχειρο σημείωμα που να εξηγεί τους λόγους θανάτου του, ενώ πληροφορίες από τοπικό site του Βόλου ( TheNewspaper ) κάνουν λόγο ότι έκανε τη βουτιά θανάτου κρατώντας στα χέρια του την εικόνα της Παναγίας.
Το Αστυνομικό Τμήμα Βόλου λαμβάνει καταθέσεις προκειμένου να διαπιστώσει τι ακριβώς έχει συμβεί. Ο θάνατός του έχει αποδοθεί σε αυτοκτονία. Στο πλαίσιο της προανάκρισης παρήγγειλε τη διενέργεια – νεκροτομής.
We read it in:
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. (φώτο απο διαδίκτυο).

 

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

ΟΙ ΤΑΣΕΙΣ ΤΩΡΑ

- Advertisment -spot_img