Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
11.8 C
Agrinio
spot_img
ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΑυστραλία: Σκουπιδιάρικο έλιωσε 13χρονο παιδί που κοιμόταν σε κάδο...

Αυστραλία: Σκουπιδιάρικο έλιωσε 13χρονο παιδί που κοιμόταν σε κάδο…

Μια απίστευτη τραγωδία έχει σοκάρει την Αυστραλία καθώς ένα 13χρονο αγόρι έχασε τη ζωή του όταν κονιορτοποιήθηκε από ένα σκουπιδιάρικο, με το παιδί να κοιμάται μέσα σε κάδο απορριμμάτων!
Το απίστευτο περιστατικό συνέβη στο Port Lincoln της Νότιας Αυστραλίας. Σε έναν κάδο σκουπιδιών, βρίσκονταν, για άγνωστο λόγο, τρία παιδιά, ηλικιών 11, 12 και 13. Τα παιδιά μάλιστα κοιμόντουσαν (!) μέσα στον κάδο.
Κατά τη διάρκεια της αποκομιδής των σκουπιδιών, το 11χρονο παιδί τραυματίστηκε σοβαρά, ο 12χρονος κατάφερε να διαφύγει την τελευταία στιγμή ωστόσο ο 13χρονος δεν τα κατάφερε με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο.
Ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Paul Bahr, δήλωσε: «Είναι από τις τραγωδίες που δεν μπορείς να συνειδητοποιήσεις. Κανείς μας δεν γνωρίζει γιατί αυτά τα παιδιά κοιμόντουσαν εκεί. Δεν ξέρουμε αν είναι άστεγα».
Ο οδηγός του απορριμματοφόρου είναι σε κατάσταση σοκ, καθώς δεν έχει συνειδητοποιήσει τι συνέβη, όπως αναφέρουν τα τοπικά Μέσα…
We read it in:https://www.tromaktiko.gr
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. (φώτο απο διαδίκτυο).

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

ΟΙ ΤΑΣΕΙΣ ΤΩΡΑ

- Advertisment -spot_img