Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
12.9 C
Agrinio
spot_img
ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΑττική Οδός: Νεκρός αστυνομικός σε τροχαίο- Προσπάθησε να αποφύγει σκύλο στο δρόμο...

Αττική Οδός: Νεκρός αστυνομικός σε τροχαίο- Προσπάθησε να αποφύγει σκύλο στο δρόμο…

Μια τραγωδία σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης (29/09) στην Αττική Οδό με έναν 32χρονο αστυνομικό να χάνει τη ζωή του.
Όπως μετέδωσε το MEGA το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε λίγα λεπτά μετά τις 11 το πρωί της Πέμπτης στην είσοδο της Αττικής Οδού από Μαρκόπουλο προς Ελευσίνα.
Ο 32χρονος αστυνομικός, ο οποίος υπηρετούσε στην ασφάλεια γνωστού δικηγόρου, επέβαινε σε δίκυκλο. Όταν οδηγός προπορευόμενου οχήματος πάτησε φρένο για να αποφύγει τον σκύλο, ο άτυχος αστυνομικός έπεσε στο πίσω μέρος του ΙΧ με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του στο κεφάλι.
Διερχόμενοι οδηγοί προσπάθησαν να παρέχουν τις πρώτες βοήθειες στον αστυνομικό ενώ το ίδιο έκαναν και οι διασώστες του ΕΚΑΒ που έφτασαν στο σημείο και οι οποίοι, κατά πληροφορίες, έκαναν επί 45 λεπτά ΚΑΡΠΑ στον άτυχο 32χρονο.
Σύμφωνα με το notia.gr ο 32χρονος αστυνομικός κατευθυνόταν στο σπίτι του δικηγόρου Παύλου Σαράκη, στα νότια προάστια, για να τον παραλάβει και να τον συνοδεύσει στα δικαστήρια της Ευελπίδων.
We read it in:
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ’ ανάγκην με την άποψη του kidiesnews.gr (φώτο απο διαδίκτυο).

 

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

ΟΙ ΤΑΣΕΙΣ ΤΩΡΑ

- Advertisment -spot_img