Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
10.5 C
Agrinio
spot_img
ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΑσύλληπτη Τραγωδία Νωρίτερα: Ξεψύχησε τη μέρα της γιορτής του, την ώρα που...

Ασύλληπτη Τραγωδία Νωρίτερα: Ξεψύχησε τη μέρα της γιορτής του, την ώρα που έψηναν το αρνί…

«Έφυγε» ξαφνικά ανήμερα του Πάσχα και της γιορτής του – Το κακό έγινε την ώρα που ο άτυχος άνδρας κατέβαινε τη σκάλα του σπιτιού.
Τηρώντας την παράδοση του Πάσχα, μαζεύτηκαν στην αυλή ψήνοντας τον οβελία.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport ο άτυχος άνδρας την ώρα που κατέβαινε τη σκάλα για να πάει στην αυλή ξαφνικά έπεσε και χτύπησε στο κεφάλι.
Όλοι έτρεξαν να τον σηκώσουν και να προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες, ωστόσο διαπίστωσαν ότι δεν ανταποκρινόταν και ότι είχε χάσει τις αισθήσεις του.
Στο σημείο κλήθηκε και το ΕΚΑΒ που έφτασε άμεσα με γιατρό και διασώστες οι οποίοι προσπάθησαν να επαναφέρουν τον 77χρονο χωρίς δυστυχώς να τα καταφέρουν.
Ασύλληπτη Τραγωδία Νωρίτερα: Ξεψύχησε τη μέρα της γιορτής του, την ώρα που έψηναν το αρνί. Το πιθανότερο σενάριο είναι ο άτυχος άνδρας να έπαθε ανακοπή καρδιάς τη στιγμή που κατέβαινε τις σκάλες.
Οι δικοί του άνθρωποι είναι απαρηγόρητοι αφού ο 77χρονος «έφυγε» ανήμερα της γιορτής του, ενώ γιόρταζαν επίσης ο εγγονός του και ο γαμπρός του.
Έτσι ενώ ετοιμαζόντουσαν για το γλέντι, από τη μια στιγμή στην άλλη η γιορτή έγινε θρήνος.
We read it in:
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. (φώτο απο διαδίκτυο)

 

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

ΟΙ ΤΑΣΕΙΣ ΤΩΡΑ

- Advertisment -spot_img