Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
14.6 C
Agrinio
spot_img
ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΑρμενία: Γκέι ζευγάρι αυτοκτόνησε πέφτοντας από γέφυρα...

Αρμενία: Γκέι ζευγάρι αυτοκτόνησε πέφτοντας από γέφυρα…

Πριν αυτοκτονήσουν οι νεαροί δημοσίευσαν φωτογραφίες τους γράφοντας: «Happy End». Πήραμε μαζί την απόφαση να μοιραστούμε τις φωτογραφίες και να κάνουμε τα επόμενα βήματα».
Σε μία από τις φωτογραφίες ανταλλάσσουν ένα φιλί και σε μια άλλη δείχνουν τις βέρες τους.
Δημοσιεύματα τοπικών μέσων ενημέρωσης υποστηρίζουν ότι οι γονείς των νεαρών δεν αποδέχθηκαν τη σχέση τους, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Arsen το έσκασε από το σπίτι του.
Σύμφωνα με το Epress.am, ο ένας από τους νεαρούς ήταν 16-17 ετών, ο άλλος μερικά χρόνια μεγαλύτερος. Πριν την αυτοκτονία το ζευγάρι φέρεται να δέχθηκε απειλές.
Η ομάδα δικαιωμάτων Pink Armenia δήλωσε: «Οι νεαροί άνδρες είχαν ακόμη πολλά χρόνια ζωής μπροστά τους, αλλά λόγω της μισαλλοδοξίας απέναντί τους, προχώρησαν σε αυτό το τραγικό βήμα.
Τα LGBT άτομα είναι πολύ εξοικειωμένα με το αίσθημα της απομόνωσης και της παρεξήγησης από την οικογένεια και την κοινωνία».
«Αυτό το τραγικό περιστατικό αποδεικνύει για άλλη μια φορά ότι τα LGBT άτομα στην Αρμενία δεν είναι ασφαλή και δεν προστατεύονται από την κοινωνία ή το κράτος», πρόσθεσε, τονίζοντας ότι η ανάρτηση του ζευγαριού κατακλύστηκε από χυδαία ομοφοβικά σχόλια μετά το θάνατό τους.
Η ομοφυλοφιλία αποποινικοποιήθηκε μόλις το 2003 αλλά πολλοί εξακολουθούν να επιλέγουν να κρατούν μυστικές τις σχέσεις τους.


We read it in:
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ’ ανάγκην με την άποψη του kidiesnews.gr (φώτο απο διαδίκτυο).

 

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

ΟΙ ΤΑΣΕΙΣ ΤΩΡΑ

- Advertisment -spot_img