Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
11.8 C
Agrinio
spot_img
ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΑΜΕΡΙΚΗ: 4χρονος το έσκασε από το σπίτι του και σκοτώθηκε από διερχόμενο...

ΑΜΕΡΙΚΗ: 4χρονος το έσκασε από το σπίτι του και σκοτώθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο…

4χρονος το έσκασε από το σπίτι του και σκοτώθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητοΣύμφωνα με την τοπική αστυνομία, το αγοράκι μένει με την μητέρα και τον σύντροφό της σε ισόγειο διαμέρισμα.
Τα ξημερώματα, ενώ όλοι στο σπίτι κοιμόντουσαν, ο μικρός Braxton ξύπνησε, το έσκασε από το σπίτι και περιπλανήθηκε σε μεγάλο αυτοκινητόδρομο της περιοχής. Στις 4:01 π.μ., ένα αυτοκίνητο παρέσυρε το 4χρονο αγοράκι και το χτύπησε.
Ο οδηγός του αυτοκινήτου, ο οποίος ήταν νηφάλιος σύμφωνα με τις Αρχές, ισχυρίστηκε πως δεν είδε το παιδί μέσα στο σκοτάδι αλλά μόλις αντιλήφθηκε τι συνέβη, σταμάτησε και του πρόσφερε τις πρώτες βοήθειες. Δυστυχώς, όμως, ήταν αργά.
Στο μεταξύ, οι έρευνες της Αστυνομίας συνεχίζονται με τη βοήθεια ιατροδικαστικών και κοινωνικών λειτουργών, ενώ οι Αρχές αναζητούν οποιανδήποτε αυτόπτη μάρτυρα του δυστυχήματος.
We read it in:
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ’ ανάγκην με την άποψη του kidiesnews.gr (φώτο απο διαδίκτυο).

 

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

ΟΙ ΤΑΣΕΙΣ ΤΩΡΑ

- Advertisment -spot_img