Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
12.9 C
Agrinio
spot_img
ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΑλεξανδρούπολη : Τροχαίο δυστύχημα με ένα νεκρό στο χωριό Μοναστηράκι...

Αλεξανδρούπολη : Τροχαίο δυστύχημα με ένα νεκρό στο χωριό Μοναστηράκι…

Αλεξανδρούπολη ΤΩΡΑ: Τροχαίο δυστύχημα με ένα νεκρό στο χωριό Μοναστηράκι (ΒΙΝΤΕΟ)Τροχαίο δυστύχημα με έναν νεκρό, σημειώθηκε πριν λίγα λεπτά στην παλαιά εθνική οδό Αλεξανδρούπολης-Φερών, στο χωριό Μοναστηράκι, όταν συγκρούστηκαν αγροτικό φορτηγάκι που οδηγούσε ηλικιωμένος με Ι.Χ. αυτοκίνητο.

Καλά στην υγεία τους είναι οι 4 τραυματίες που επέβαιναν στο Ι.Χ. αυτοκίνητο, το οποίο συγκρούστηκε με αγροτικό φορτηγάκι στην παλαιά εθνική οδό Αλεξανδρούπολης-Φερών, στο ύψος του χωριού Μοναστηράκι, με τραγικό απολογισμό τον θάνατο του 76χρονου οδηγού του αγροτικού.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Evros-news.gr, πρόκειται για μέλη οικογένειας από τα Γιάννενα, τα οποία είχαν έρθει στον Έβρο για την ορκωμοσία του νεοσύλλεκτου γιου που έγινε σήμερα και επέστρεφαν έχοντας πάρει μαζί τους και αυτόν με άδεια ορκωμοσίας. Κατευθύνονταν προς Αλεξανδρούπολη και μόλις πέρασαν το χωριό Μοναστηράκι, πάνω στην στροφή που υπάρχει προς την Αλεξανδρούπολη, έγινε το τροχαίο δυστύχημα με το αγροτικό φορτηγάκι, όπου επέβαινε 76χρονος οδηγός από το χωριό Δορίσκος. Διακομίσθηκαν στο Π.Γ.Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ευτυχώς είναι καλά στην υγεία τους και δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος.
Τα αίτια του θανατηφόρου δυστυχήματος ερευνά η Τροχαία Αλεξανδρούπολης (επιτόπου βρέθηκε και η Διοικήτρια Θεοπούλα Χατζηπαύλου) που για πολύ ώρα διέκοψε την κυκλοφορία των οχημάτων αρχικά και στα δύο ρεύματα και στη συνέχεια κατηύθυνε τους οδηγούς από το ένα, μέχρι να απομακρυνθούν τα δυο τρακαρισμένα οχήματα και η σορός του 76χρονου νεκρού οδηγού από τον τόπο του δυστυχήματος.

 

We read it in:
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ’ ανάγκην με την άποψη του kidiesnews.gr (φώτο απο διαδίκτυο).

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

ΟΙ ΤΑΣΕΙΣ ΤΩΡΑ

- Advertisment -spot_img