Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
26.8 C
Agrinio
spot_img
ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΑΛΒΑΝΙΑ: «Γάζωσαν» με καλάσνικοφ τηλεοπτικό σταθμό - ένας νεκρός.....

ΑΛΒΑΝΙΑ: «Γάζωσαν» με καλάσνικοφ τηλεοπτικό σταθμό – ένας νεκρός…..

Ένοπλη επίθεση εναντίον τηλεοπτικού σταθμού στην Αλβανία κόστισε τη ζωή ενός εργαζόμενου.
Ένα άτομο σκοτώθηκε αργά τη νύχτα σε επίθεση με αυτόματο όπλο εναντίον του μεγαλύτερου ιδιωτικού τηλεοπτικού σταθμού της Αλβανίας, του Top Channel, ανακοινώθηκε από την αστυνομία.
Πρόκειται για έναν 60χρονο άνδρα που εργαζόταν ως φρουρός ασφαλείας στο κανάλι.
Αυτοκίνητο που περνούσε μπροστά από τον τηλεοπτικό σταθμό «γάζωσε» το κτίριο με καλάζνικοφ, με αποτέλεσμα να σκοτωθεί ο 60χρονος από τα πυρά που έπεσαν.
Τη στιγμή της επίθεσης, η οποία πραγματοποιήθηκε γύρω στη 01:00 (02:00 ώρα Ελλάδας), ο φρουρός ασφαλείας βρισκόταν σε ένα φυλάκιο από γυαλί στην αυλή του κτιρίου.
«Άτομα που εξακολουθούν να μην έχουν ταυτοποιηθεί άνοιξαν πυρ με ριπές αυτομάτου όπλου προς την κατεύθυνση του κτιρίου του Top Channel», ανέφερε η αστυνομία σε ανακοίνωσή της.
Ράμα: Εγκληματική επίθεση
Ο πρωθυπουργός Έντι Ράμα κατήγγειλε μια «εγκληματική επίθεση» και εξέφρασε την «αλληλεγγύη» του προς τους εργαζομένους του σταθμού. Η επίθεση καταδικάσθηκε επίσης από όλα τα πολιτικά κόμματα.
Ο εν λόγω σταθμός απασχολεί εκατοντάδες εργαζομένους και πολλοί απ’ αυτούς βρίσκονταν την ώρα της επίθεσης μέσα στο κτίριο.

We read it in:
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ’ ανάγκην με την άποψη του kidiesnews.gr (φώτο απο διαδίκτυο).

 

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

ΟΙ ΤΑΣΕΙΣ ΤΩΡΑ

- Advertisment -spot_img