Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
12.9 C
Agrinio
spot_img
ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΑΓΡΙΝΙΟ: ζωή μετά τον θάνατο της χάρισε 51χρονη...

ΑΓΡΙΝΙΟ: ζωή μετά τον θάνατο της χάρισε 51χρονη…

Δώρα ζωής σε βαριά πάσχοντες συνανθρώπους μας έκανε μετά τον θάνατο της η 51χρονη γυναίκα από την Παραβόλα, που κηδεύεται σήμερα το μεσημέρι, μετά τον θάνατο της χθες σε νοσοκομείο της Πάτρας.
Παρά το βαρύτατο τους πένθος και την βαθιά λύπη τους για την ξαφνική απώλεια, οι συγγενείς της Εύης Φλωροπούλου συνεργάστηκαν με το ιατρικό προσωπικό του Πανεπιστημιακού νοσοκομείου του Ρίου και αποφάσισαν να δωρηθούν όργανά της, που αναμένεται να δώσουν μια «νέα ζωή» σε βαριά νοσούντες.
Από το σορό της γυναίκας αφαιρέθηκαν το ήπαρ,  οι νεφροί και η καρδιά. Παράλληλα, στήθηκε  «γέφυρα ζωής» μεταξύ του Πανεπιστημιακού νοσοκομείου του Ρίου, ώστε τα όργανα να μεταφερθούν σε νοσηλευτικά ιδρύματα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.
Κάτι που ήδη έχει γίνει, με το ήπαρ και τους νεφρούς ειδικότερα, να έχουν παραληφθεί από το νοσοκομείο «Ευαγγελισμός».
Το φωτεινό παράδειγμα των συγγενών της 51χρονης μητέρας σε ένα θέμα που ακόμη θεωρείται ταμπού για μεγάλη μερίδα της ελληνικής κοινωνίας, μπορεί να αποτελέσει «οδηγό», ώστε οι όποιες επιφυλάξεις, να καμφθούν ή έστω, να περιοριστούν. Έβαλαν στην άκρη τη θλίψη τους και έδωσαν ένα ανεκτίμητο δώρο, προχωρώντας σε μια υπέρτατη πράξη αλληλεγγύης.
Τους ευχαριστούμε.
We read it in:
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ’ ανάγκην με την άποψη του kidiesnews.gr (φώτο απο διαδίκτυο).

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

ΟΙ ΤΑΣΕΙΣ ΤΩΡΑ

- Advertisment -spot_img