Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
9.1 C
Agrinio
spot_img
ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΑγρίνιο: Τραγωδία στην πρεμιέρα του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Dragster – Νεκρός 34χρονος οδηγός...

Αγρίνιο: Τραγωδία στην πρεμιέρα του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Dragster – Νεκρός 34χρονος οδηγός…

Την τελευταία του πνοή άφησε σήμερα, ένας 34χρονος οδηγός από την Αθήνα, στο Στρατιωτικό Αεροδρόμιο Αγρινίου, στην περιοχή του Πλατάνου Καλυβίων, μετά από δυστύχημα κατά τη διάρκεια της πρώτης ημέρας αγώνων, για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Drag Racing.
Σύμφωνα με πληροφορίες του aerasnews και κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες το όχημα του άτυχου 34χρονου εξετράπη της πορείας του και ανετράπη σε χωράφι με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο.
Υπενθυμίζεται ότι το σύμφωνα με το προ ημερών δελτίο Τύπου: το τριήμερο 14-15 και 16 Μαΐου, ο ΑΣΗ υπό την αιγίδα της ΑΜΟΤΟΕ-ΟΜΑΕ και με την πολύτιμη βοήθεια του δήμου Αγρίνιου, θα διοργανώσει στο Στρατιωτικό Αεροδρόμιο (περιοχή Πλατάνου Καλυβίων) τον πρώτο αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Dragster 2021.
Ο αγώνας θα προσμετρά και στον πρώτο αγώνα του κυπέλλου ΑΣΗ(ADC 2021), τηρουμένων όλων των Υγειονομικών πρωτοκόλλων. Αναμένεται ρεκόρ συμμετοχών μιας και θα είναι ο πρώτος αγώνας μετά από πολύ καιρό απραξίας. Η οργάνωση είναι έτοιμη για έναν πολύ δυνατό αγώνα απ όλες τις απόψεις.
Η προετοιμασία της πρόσφυσης θα γίνει πολύ προσεκτικά για ακόμα μια φορά ώστε όσοι είναι έτοιμοι να ¨σπάσουν¨ προσωπικά, Πανελλήνια αλλά και Ευρωπαϊκά ρεκόρ και φυσικά να δούμε δυνατές ¨κόντρες¨ μεταξύ τους.
Όλοι οι οδηγοί θα πρέπει να έχουν ανανεωμένο το αθλητικό τους δελτίο και να συμπληρώσουν τις φόρμες συμμετοχής για να δηλώσουν συμμετοχή. Για περισσότερες πληροφορίες στα 2815104098 – 6972872983 – 6947276685.
Επίσης ο Α.Σ.Η. διοργανώνει, με την έγκριση της ΑΜΟΤΟΕ τον 1ο αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος μοτοσυκλετών DRAGSTER 2021 και τον 1ο αγώνα του Κυπέλλου ΑΣΗ μοτοσυκλετών DRAGSTER 2021(ADC 2021) στο στρατιωτικό αεροδρόμιο Αγρινίου στις 14-15-16/05/2021,
Οι αγώνες του μηχανοκίνητου αθλητισμού θα επανεκκινήσουν τον Μάιο, με αυστηρή και απαρέγκλιτη τήρηση των Υγειονομικών Πρωτοκόλλων, έπειτα από την έγκριση που έλαβε (21/4) η ΟΜΑΕ-ΕΠΑ από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.
Οι αγώνες που θα γίνουν το Μάιο στο Στρατιωτικό Αεροδρόμιο Αγρινίου είναι:
• 14-16 Μαΐου – Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Drag Racing – Αγρίνιο
• 29-30 Μαΐου – Αγώνας Ατομικής Επιτάχυνσης – Αγρίνιο

We read it in:
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. (φώτο απο διαδίκτυο).

 

 

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

ΟΙ ΤΑΣΕΙΣ ΤΩΡΑ

- Advertisment -spot_img