Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
14.1 C
Agrinio
spot_img
ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ«Έφυγε» στα 36 του ο πρωταθλητής ιστιοπλόος Στράτος Κοσμόγλου...

«Έφυγε» στα 36 του ο πρωταθλητής ιστιοπλόος Στράτος Κοσμόγλου…

Βαθιά θλίψη σκόρπισε στον ελληνικό αθλητισμό και την ιστιοπλοΐα για τον θάνατο του πρωταθλητή Στράτου Κοσμόγλου μετά από σκληρή μάχη που έδινε με τον καρκίνο σε ηλικία 36 ετών.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κορυφαίος αθλητής από την Περαία Θεσσαλονίκης τον περασμένο Οκτώβριο είχε καταλάβει την τρίτη θέση στο παγκόσμιο πρωτάθλημα ιστιοπλοΐας, στα μικτά πληρώματα του tornado με την Μαρία Βογιατζοπούλου.
Ηταν πατέρας δύο παιδιών και δάσκαλος ιστιοπλοΐας.
Ο Ναυτικός Αθλητικός Όμιλος Καλαμαριάς Θεσσαλονίκης – ΝΑΟΚΘ στην ανακοίνωσή του αναφέρει: «Με βαθιά οδύνη ο ΝΑΟΚΘ αποχαιρετά σήμερα τον προπονητή του τμήματος Ιστιοπλοίας Στράτο Κοσμόγλου. Η εξόδιος ακολουθία θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 30/6/2022 στις 10:00 στα νεκροταφεία Αναστάσεως του Κυρίου στη Θέρμη».
We read it in:
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ’ ανάγκην με την άποψη του kidiesnews.gr (φώτο απο διαδίκτυο).

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

ΟΙ ΤΑΣΕΙΣ ΤΩΡΑ

- Advertisment -spot_img