Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
18.5 C
Agrinio
spot_img
ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΈφυγε Από Τη Ζωή Ο Ιδρυτής Του Ράδιο Star, Δημήτρης Λαδάς...

Έφυγε Από Τη Ζωή Ο Ιδρυτής Του Ράδιο Star, Δημήτρης Λαδάς…

Έφυγε από τη ζωή ο ιδρυτής του Radio Star, Δημήτρης Λαδάς, σκορπίζοντας θλίψη στους οικείους του, τους συνεργάτες και τους φίλους του.
Ο Δημήτρης Λαδάς γεννήθηκε στα Σήμαντρα στις 12 Φεβρουαρίου του 1958, όπου μεγάλωσε. Στη συνέχεια σπούδασε στη Θεσσαλονίκη Μηχανολόγος Εργοδηγός Μεταλλείων. Την περίοδο των φοιτητικών του χρόνων από αγάπη για τη μουσική ξεκίνησε την επαφή του με τον κόσμο του ραδιοφώνου, δουλεύοντας στην (τότε) ΥΕΝΕΔ, μια επιλογή που σφράγισε την υπόλοιπη ζωή του.
Επέστρεψε το 1988 στη Χαλκιδική και συνεργάστηκε με το Δημοτικό Ραδιόφωνο Χαλκιδικής, στον Πολύγυρο. Ένα χρόνο αργότερα ίδρυσε τον πρώτο ιδιωτικό ραδιοφωνικό σταθμό στο νομό το Radio Star, από τα μικρόφωνα του οποίου, όλα τα χρόνια λειτουργίας του, πέρασαν όλοι όσοι ασχολήθηκαν με το ραδιόφωνο και τη μουσική.
Ο Δημήτρης Λαδάς διετέλεσε επί σειρά ετών Πρόεδρος του Σωματείου Ιδιοκτητών Ραδιοφωνικών σταθμών Χαλκιδικής.
Βραβεύτηκε από την Προεδρία της Δημοκρατίας για το φιλανθρωπικό έργο του ραδιοφώνου του οποίου υπήρξε η ψυχή μέχρι την τελευταία του στιγμή, ενώ για μια εικοσαετία ήταν ένας από τους βασικούς παρουσιαστές της ετήσιας φιλανθρωπικής εκδήλωσης για την «Ελπίδα».
Η οικογένειά του θα ανακοινώσει την ημέρα, την ώρα τέλεσης και τον τόπο της εξοδίου ακολουθίας.
We read it in:
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. (φώτο απο διαδίκτυο)

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

ΟΙ ΤΑΣΕΙΣ ΤΩΡΑ

- Advertisment -spot_img