Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
17.4 C
Agrinio
spot_img
ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΈφυγε από τη ζωή ο Άλκης Κολλάτος, ο γιος του σκηνοθέτη Δημήτρη...

Έφυγε από τη ζωή ο Άλκης Κολλάτος, ο γιος του σκηνοθέτη Δημήτρη Κολλάτου. «Είναι άδικο που ζω εγώ» έγραψε ο πατέρας του…

«Ειναι άδικο να ζω εγώ» έγραψε σε ανάρτησή του ο σκηνοθέτης Δημήτρης Κολλάτος για την απώλεια του γιου του, Άλκη, που «έφυγε» σήμερα από τη ζωή….
Ο Άλκης Κολλάτος άφησε σήμερα την τελευταία του πνοή από καρδιακή ανακοπή στο Τζάνειο Νοσοκομείο. Στο πλευρό του βρισκόταν ο αδελφός του Αλέξανδρος. «Εγώ σπίτι, τα πόδια μου με φοβερούς πόνους με κράτησαν σπίτι» έγραψε στην ανάρτησή του ο Δημήτρης Κολλάτος….
Ο Αλκης Κολλάτος ήταν ένα παιδί με αυτισμό. Μάλιστα ο σκηνοθέτης Δημήτρης Κολλάτος είχε γυρίσει μία αυτοβιογραφική ταινία με τίτλο «Η ζωή με τον Άλκη» το 1988. Στην ταινία, ο Άλκης, ένα παιδί έντεκα ετών, αυτιστικό έχει φέρει σ’ απελπισία το οικογενειακό του περιβάλλον και κυρίως τη Γαλλίδα μητέρα του, η οποία θέλει να το κλείσει σε ίδρυμα….
Στην απόφαση αυτή αντιτίθεται ο πατέρας του Άλκη, που δέχεται το πρόβλημα του γιου του και προσπαθεί να επικοινωνήσει μαζί του. Τον Άλκη είχε υποδυθεί ο κατά έναν χρόνο μικρότερος αδελφός του, Αλέξανδρος, ο οποίος είχε βραβευτεί για την ερμηνεία του στο Φεστιβάλ της Θεσσαλονίκης….
We read it in:
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. (φώτο απο διαδίκτυο).

 

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

ΟΙ ΤΑΣΕΙΣ ΤΩΡΑ

- Advertisment -spot_img