Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
25.7 C
Agrinio
spot_img
ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΆρτα: 49χρονος κυνηγός βρέθηκε νεκρός στο καρτέρι του...

Άρτα: 49χρονος κυνηγός βρέθηκε νεκρός στο καρτέρι του…

Μια τραγωδία εξελίχθηκε στο Ορεινά της Άρτας την Κυριακή (30/10) όταν μια παρέα κυνηγών, ξεκίνησε για το βουνό κάνοντας το αγαπημένο τους χόμπι, όμως η μοίρα του έπαιξε άσχημο παιχνίδι σε έναν 49χρονο άνδρα από την παρέα.
Ειδικότερα, η ομάδα κυνηγών πήγε στο βουνό και το πλάνο έβγαλε τον 49χρονο να στήσει καρτέρι σε ένα συγκεκριμένο spot. Οι φίλοι του μετά από λίγο, αφού προσπαθούσαν να επικοινωνήσουν μαζί του μέσω του ασυρμάτου, δεν λάμβαναν απάντηση και πήγαν προς το σημείο του.
Οι κυνηγοί αντίκρισαν τον 49χρονο φίλο τους να μην έχει τις αισθήσεις του και τον μετέφεραν άμεσα στο Κέντρο Υγείας της Άνω Καλεντίνης.
Οι γιατροί δεν μπόρεσαν να φέρουν πίσω τον 49χρονο, πατέρα τριών παιδιών, καθότι ήταν ήδη αργά.
Ο θάνατος του άτυχου άνδρα έχει σκορπίσει την θλίψη στο Μεσόπυργο, τόπο καταγωγής του, αλλά και σε όλη την κοινότητα της Άρτας.
We read it in:
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ’ ανάγκην με την άποψη του kidiesnews.gr (φώτο απο διαδίκτυο).

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

ΟΙ ΤΑΣΕΙΣ ΤΩΡΑ

- Advertisment -spot_img