Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
10.2 C
Agrinio
spot_img
ΑρχικήANIMAL DEATHSΆντρας χαροπαλεύει στο νοσοκομείο μετά από δάγκωμα κόμπρας...

Άντρας χαροπαλεύει στο νοσοκομείο μετά από δάγκωμα κόμπρας…

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται σε ΜΕΘ του νοσοκομείου Άγιος Σάββας ένας 25χρονος, τον οποίο μετέφεραν φίλοι του χθες το απόγευμα στο Ιπποκράτειο, έπειτα από δάγκωμα κόμπρας.
Σύμφωνα με πληροφορίες από το protothema.gr, το περιστατικό συνέβη μέσα στο διαμέρισμα του 25χρονου, όταν προσπάθησε να ταΐσει το ερπετό με αποτέλεσμα αυτό να τον δαγκώσει στο χέρι.
Σύμφωνα με τις μαρτυρίες των φίλων του, ο 25χρονος φιλοξενούσε 17 φίδια στο διαμέρισμα του στο κέντρο της Αθήνας, κάποια εκ των οποίων είναι δηλητηριώδη και αρκετά επικίνδυνα. Όταν ο νεαρός άνδρας μεταφέρθηκε στο Ιπποκράτειο με δυσκολία μπορούσε να μιλήσει ενώ λίγο μετά έχασε τις αισθήσεις του για να τις ανακτήσει λίγο αργότερα.
Περίπου στις 8.30 το βράδυ οι γιατροί του Ιπποκράτειου έκριναν ότι έπρεπε να τον διασωληνώσουν διότι δεν μπορούσε να αναπνεύσει ούτε και να καταπιεί. Αργά χθες το βράδυ εισήχθη εσπευσμένα σε ΜΕΘ του νοσοκομείου Άγιος Σάββας.
Σύμφωνα με γιατρούς του νοσοκομείου, η κατάσταση του 25χρονη χαρακτηρίζεται κρίσιμη.
We read it in:https://kedenews.gr
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. (φώτο απο διαδίκτυο)

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

ΟΙ ΤΑΣΕΙΣ ΤΩΡΑ

- Advertisment -spot_img